beats by dre cheap

Bearclaw - "Gangland" (2008)

Jedno od najzanimljivijih, ali i najpozitivnijih ostvarenja ove godine nam dolazi iz Moorparka, California, USA.. Dakle, bend Bearclaw je izbacio svoj prvi album, simbolicnog naziva "Gangland"..
Na albumu se nalazi pet pjesmica, pet hXc beatdown stvarcica, pravo originalne i zanimljive produkcije, a i naziva prije svega.. Prva stvar "Welcome to the Family" je standardni tip intro pjesme na albumu, u tajanju od 1:04 dobijamo jasnu sliku sta nas ceka u naredne 4 pjesme.. Iduca pjesma je "Luciano", oba vokala se isticu, i nesto zanimljivije gitare su prisutne ovdje nego inace.. Naravno, sjajan beatdown i ovdje, i odlicni prelazi.. Next is "Clyde", zestoka pjesma poprilicno od samog pocetka, do izrazaja dolaze horski vokali (tipicni hc), i ono sto je zanimljivo je opet zvuk gitare na pojedinim mjestima.. Sjajno ispreplitanje dva vokala opet.. Na broju 4 nas ceka moj favorit "Bugsy".. Koliko sam samo smarao ljude po forumu s ovom pjesmom i inace.. Produkcijiski najzanimljivija stvar na albumu, originalni prelazi, uz prisustvo i traditional hc dijelova, vokali odlicni.. Ono sto me kupilo kod ove pjesme je prelaz koji je nadasve originalan i cudan, ali odlicno uklopljen u samu strukturu pjesme, i jos beatdown za kraj.. Jedan od boljih beatdown dijelova koje sam cuo u zadnje vrijeme, zaista.. Jednostavno, razumljivo, dobro.. Kraj albuma nam dolazi u vidu pjesme pod nazivom "Capone", koja je ujedno i najduza na albumu, 3:36.. Odlican beatdown na samom pocetku, kasnije malo komplikovanja (bespotrebnog), ali izvukli su maximum i iz ove pjesme zbog beatdowna, i pogotovo odlicnih vokala..
U svakom slucaju, jedan zanimljiv bend, zanimljive produkcije, i dobrog zvuka : Bearclaw, sa svojim albumom "Gangland".. Iskrena preporuka za sve.. My rating: 8.5/10

download link: http://xcirclepitx.blogspot.com/2008/08/bearclaw-gangland-2008.html

Until next time, take care..
by: Avenger

Hardcore, we live this - we breathe this..
http://unity.blogger.ba
19/10/2008 14:40