beats by dre cheap

07.03.2009.g. Born From Pain, Hobson´s Choice, Menace to Society @ Kino Bosna

Nije me bilo duuugo, opet, bio sam malo lijen, malo obaveze, malo problemi u zivotu, ali sve je to iza mene i nastavljamo gdje smo stali.. Znaaaaci, BORN FROM PAIN dolazi u lijepu našu i sviraće u sklopu humanitarnog koncerta za pomoć Mahiru Aliću (rođenog 1998.g, a kod kojeg je dijagnosticiran ekspanzivni proces mozga i potrebna je hitna operacija..), zajedno sa dva naša odlična benda, prvenstveno moj najdraži Hobson´s Choice i Menace to Society..
Nema se ovdje ništa pretjerano pisati.. Samo da napomenem da će u Sarajevu svirati 7-og marta, a već sutra u Tuzli, u klubu "Palma" (idem naravno).. Ulaz je 15 KM, u Tuzli je ja mislim oko 7 KM..
Šta reći o BFP? Jedni od nosioca modernog hardcore zvuka, i bend koji iza sebe ima albume kao što su : "Sands of Time", "In Love With the End", "War", i najnoviji "Survival" koji je izašao 2008.g. Bend dolazi iz Holandije, mjesta Oostelijke Mijnstreek, i do sada su nastupali sa Madball-om, Hatebreed, Six Feet Under, Agnostic Front.... Nema se šta tu polemisati..
Meni je izrazito drago glede support bendova. Već je poznato koliko volim Hobson´s Choice, i nenormalno mi je drago što baš oni sviraju sa BFP, jer znam koliko Sale voli BFP, i šta će to njima značiti.. Ovo je odlična prilika da se sarajevskoj publici predstave dva nova člana : Borislav Panić (novi basista), i Boris Lukanović (2 gitara) koji su se prije otprilike 30-ak dana priključili bendu.. Ne sumnjam da će odlično zvučati, kako smo to i navikli čuti od Hobsonsa..
MTS nije dugo svirao.. Bilo je nekih govorkanja da su se raspali, pa ponovo okupili, pa ovo, pa ono, uglavnom odlična prilika da ovaj bend pokaže koliko zaista vrijedi..
Znači, svi u Kino Bosna 7-og marta, 15 KM i uživajmo zajedno.. Bez sumnje će ovo biti jedna od najboljih svirki ikada u Sarajevu..
Be there and support..

Hardcore, we live this - we breathe this..
http://unity.blogger.ba
20/02/2009 18:16